BHV Trainingen

diverse pictogrammen in het donkerWij verzorgen complete en update trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV) in Houten. In januari 2019 hebben wij het NIBHV keurmerk behaald. 
Onze bedrijfshulpverlening (BHV) heeft als extra optie voor beroepschauffeurs 7 of 14 geregistreerde uren voor CODE 95 (CCV) registratie. Ook verzorgen wij in company BHV cursussen. U kiest u eigen locatie en volgt de cursus met uw eigen personeel / collega.
Wilt u uw BHV herhalingscursus meteen gebruiken voor uw CODE 95 dan vragen wij u dit te vermelden bij uw aanmelding. Voor CCV aanvragen geldt:
- aanmelding 14 dagen voor de eerste cursusdatum
- u ontvangt vervolgens van ons een aanvullend inschrijfformulier voor aanmelding bij het CBR

Onze instructeurs zijn gediplomeerd en bij het NIBHV aangesloten.

nibhv-keurmerk-erkend

 

Omschrijving Duur Datum
BHV BASISCURSUS 2 dagen

Maandag

09 mei en 16 mei 2022

 

button inschrijven  
Herhaling BHV 1 dag

Maandag

07 februari 2022

reeds volgeboekt
Herhaling BHV 1 dag

Maandag

21 maart 2022

button inschrijven

Heeft u interesse in een van bovenstaande cursussen neem dan even contact met ons op.

| Link Brandpreventie V.O.F. | Pakketboot 15-B | 3991 CH Houten | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Tel : 030-6371112 | K.v.K. Utrecht 30104865 |
Bezoek aan ons kantoor kan helaas alleen na afspraak!

certifitied vca iso 9001 lid metaalunie cibv bhv keurmerk

Lees hier onze PRIVACYVERKLARING KLANT- EN LEVERANCIERSADMINISTRATIE

Levering van brandblusapparatuur, onderhoud en controles volgens NEN 2559/671 en hervulling van alle merken brandblussers. Leveringsvoorwaarden volgens Metaalunie.

 

Door onze landelijke dekking icm onze centrale ligging in de provincie Utrecht onderscheiden wij ons door een flexibele, klantgerichte werkwijze met persoonlijk contact, deskundig advies en een goede nazorg tegen een concurrerende prijs. In geval van spoedkeuringen of andere leverantie uitdagingen kunnnen wij binnen 24 uur acteren.
Het onderhoud aan brandblussers moet periodiek geschieden. Het onderhoud aan brandblussers dient conform de NEN 2559 uitgevoerd te worden. Het onderhoud aan brandslanghaspels dient conform de NEN-EN 671-3 uitgevoerd te worden. Brandblussers en brandslanghaspels worden tijdens het onderhoud gecontroleerd op veiligheid en inzetbaarheid.

Wij zijn deskundig om het jaarlijks periodieke onderhoud aan brandblussers, brandslanghaspels, bluswagens, verbandtrommels en noodverlichtingen uit te voeren.