Onderhoud, controle vullen en revisie

onderhoud-en-vullen-brandblusserWanneer een brandblusser door de overheid vereist is, dan moet deze blusser elk jaar gecontroleerd worden.

Elke 10 jaar dient elke blusser ter revisie te worden aangeboden. De maximale levensduur van een blusser is 20 jaar.

Uiteraard kunnen wij al deze controles uitvoeren. Dat doen wij ter plekke bij u op locatie!
Ons gediplomeerd personeel komt met een servicewagen bij u langs. Deze wagen is een compleet uitgerust zodat de meeste storingen ter plekke opgelost kunnen worden.

Wij kunnen de revisie voor u verzorgen. 

Onderhoud, controle, vullen en revisie van brandblussers bent u dus bij ons aan het goede adres.

| Link Brandpreventie V.O.F. | Pakketboot 15-B | 3991 CH Houten | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Tel : 030-6371112 | K.v.K. Utrecht 30104865 |
Bezoek aan ons kantoor kan helaas alleen na afspraak!

certifitied vca iso 9001 lid metaalunie cibv bhv keurmerk

Lees hier onze PRIVACYVERKLARING KLANT- EN LEVERANCIERSADMINISTRATIE

Levering van brandblusapparatuur, onderhoud en controles volgens NEN 2559/671 en hervulling van alle merken brandblussers. Wij zijn een REOB erkend onderhoudsbedrijf.
Leveringsvoorwaarden volgens Metaalunie.

 

Door onze landelijke dekking icm onze centrale ligging in de provincie Utrecht onderscheiden wij ons door een flexibele, klantgerichte werkwijze met persoonlijk contact, deskundig advies en een goede nazorg tegen een concurrerende prijs. In geval van spoedkeuringen of andere leverantie uitdagingen kunnnen wij binnen 24 uur acteren.
Het onderhoud aan brandblussers moet periodiek geschieden. Het onderhoud aan brandblussers dient conform de NEN 2559 uitgevoerd te worden. Het onderhoud aan brandslanghaspels dient conform de NEN-EN 671-3 uitgevoerd te worden. Brandblussers en brandslanghaspels worden tijdens het onderhoud gecontroleerd op veiligheid en inzetbaarheid.

Wij zijn deskundig om het jaarlijks periodieke onderhoud aan brandblussers, brandslanghaspels, bluswagens, verbandtrommels en noodverlichtingen uit te voeren.