Verbandkoffers- en trommels voor professioneel en thuisgebruik (BHV & EHBO)

alle verbandtrommels 800 pixNaast onze brandblusmiddelen verkopen we ook verbandkoffers.

Verbandkoffers kunnen onderverdeeld worden in klasse A en B:

A Deze minimale inhoud wordt aangeraden voor bedrijven met 10 of meer werknemers of kleinere bedrijven waarin zich, door de aard van de werkzaamheden of door de ligging, het risico op ongevallen groot is.

B Deze minimale inhoud wordt aangeraden voor bedrijven met minder dan 10 werknemers, waarin zich door de aard van het bedrijf of ligging, het risico op ongevallen gering is.

BHV Voor de BHV zijn er speciale koffers te verkrijgen. Deze koffers voldoen aan het keurmerk VE5813 van het Oranjekruis. Neem contact met ons op voor maatwerk op het gebied van BHV in uw bedrijf.

diverse pictogrammen 800 pixDe verbandkoffer dient uiteraard goed bereikbaar en voor iedereen herkenbaar te zijn gemonteerd.
Hiervoor levert Linkbrandpreventie oa. diverse soorten aanduidingen.

Onze trommels zijn oa. tegen vuil en stof beschermd door een rubberafdichting.

Link brandpreventie is officieel dealer van Heek medical verbandkoffers en -trommels voor professioneel en thuisgebruik.

Wij leveren een uitgebreid assortiment verbandkoffers en -trommels voor professioneel en thuisgebruik. Onze Heka (Van Heek Medical) verbandkoffers en -trommels zijn met zorg samengesteld voor verschillende doelgroepen en/of toepassingen waaronder BHV, gezin, kind, auto en kantoor. Naast complete sets leveren wij ook de navullingen en een aanvullend assortiment waaronder EHBO tassen, traumazwachtels en pleisterdispensers.

Interesse? Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

| Link Brandpreventie V.O.F. | Pakketboot 15-B | 3991 CH Houten | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Tel : 030-6371112 | K.v.K. Utrecht 30104865 |
Bezoek aan ons kantoor kan helaas alleen na afspraak!

certifitied vca iso 9001 lid metaalunie cibv bhv keurmerk

Lees hier onze PRIVACYVERKLARING KLANT- EN LEVERANCIERSADMINISTRATIE

Levering van brandblusapparatuur, onderhoud en controles volgens NEN 2559/671 en hervulling van alle merken brandblussers. Wij zijn een REOB erkend onderhoudsbedrijf.
Leveringsvoorwaarden volgens Metaalunie.

 

Door onze landelijke dekking icm onze centrale ligging in de provincie Utrecht onderscheiden wij ons door een flexibele, klantgerichte werkwijze met persoonlijk contact, deskundig advies en een goede nazorg tegen een concurrerende prijs. In geval van spoedkeuringen of andere leverantie uitdagingen kunnnen wij binnen 24 uur acteren.
Het onderhoud aan brandblussers moet periodiek geschieden. Het onderhoud aan brandblussers dient conform de NEN 2559 uitgevoerd te worden. Het onderhoud aan brandslanghaspels dient conform de NEN-EN 671-3 uitgevoerd te worden. Brandblussers en brandslanghaspels worden tijdens het onderhoud gecontroleerd op veiligheid en inzetbaarheid.

Wij zijn deskundig om het jaarlijks periodieke onderhoud aan brandblussers, brandslanghaspels, bluswagens, verbandtrommels en noodverlichtingen uit te voeren.