Skip to main content

Verbandkoffers- en trommels voor professioneel en thuisgebruik (BHV & EHBO)

alle verbandtrommels 800 pixNaast onze brandblusmiddelen verkopen we ook verbandkoffers.

Verbandkoffers kunnen onderverdeeld worden in klasse A en B:

A Deze minimale inhoud wordt aangeraden voor bedrijven met 10 of meer werknemers of kleinere bedrijven waarin zich, door de aard van de werkzaamheden of door de ligging, het risico op ongevallen groot is.

B Deze minimale inhoud wordt aangeraden voor bedrijven met minder dan 10 werknemers, waarin zich door de aard van het bedrijf of ligging, het risico op ongevallen gering is.

BHV Voor de BHV zijn er speciale koffers te verkrijgen. Deze koffers voldoen aan het keurmerk VE5813 van het Oranjekruis. Neem contact met ons op voor maatwerk op het gebied van BHV in uw bedrijf.

diverse pictogrammen 800 pixDe verbandkoffer dient uiteraard goed bereikbaar en voor iedereen herkenbaar te zijn gemonteerd.
Hiervoor levert Linkbrandpreventie oa. diverse soorten aanduidingen.

Onze trommels zijn oa. tegen vuil en stof beschermd door een rubberafdichting.

Link brandpreventie is officieel dealer van Heek medical verbandkoffers en -trommels voor professioneel en thuisgebruik.

Wij leveren een uitgebreid assortiment verbandkoffers en -trommels voor professioneel en thuisgebruik. Onze Heka (Van Heek Medical) verbandkoffers en -trommels zijn met zorg samengesteld voor verschillende doelgroepen en/of toepassingen waaronder BHV, gezin, kind, auto en kantoor. Naast complete sets leveren wij ook de navullingen en een aanvullend assortiment waaronder EHBO tassen, traumazwachtels en pleisterdispensers.

Interesse? Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.